هر ساله گرمای هوا سبب می شود، تا بازار نوشیدنی های خنک، از اواخر بهار تا پایان تابستان داغ داغ شود. در این فصل مشاغلی مانند آبمیوه فروشی ها و کافی شاپ ها بسیار پرطرفدار هستند.
اما زمانی پیش می آید که شاید نتوانید از این فروشگاهها خدمات دریافت کنید. پس باید خودتان دست به کار شوید، و از خودتان یا مهمان هایتان پذیرایی کنید. یک نوشیدنی خنک دست ساز، می تواند نظر شما را در مورد یک روز گرم تغییر دهد.
با ما همراه باشید، تا چند عدد از این نوشیدنی ها را به شما معرفی کنیم.
1) موهیتو
یکی از نوشیدنی های معروف فصل گرما، موهیتو است. موهیتو به دلیل ترکیبی که دارد، برای رفع عطش در فصل تابستان بسیار مفید است.
مواد لازم برای تهیه موهیتو:
طرز تهیه:
لیمو ترش را به تکه های کوچک تقسیم و درون یک ظرف (کاسه) می ریزیم. سپس نعناع و شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق به مواد درون کاسه فشار وارد میکنیم تا شکر با لیمو و نعناع کمی حل شود و آب لیمو از بافت آن جدا شود.
حالا مخلوط بدست آمده را به یک لیوان انتقال می دهیم و روی آن یخ خورد شده میریزیم و باقی لیوان را با آب گاز دار پر میکنیم.
موهیتو آماده است، نوش جان …
2) پانچ چای
این نوشیدنی بسیار لذت بخش است، و طعم جدیدی را برای شما به ارمغان می آورد. اگر این نوشیدنی را تا به حال مصرف نکرده اید، از طعم جدید آن لذت خواهید برد. تهیه این نوشیدنی زمان بر است. اما ارزش یک بار امتحان کردن را دارد. مواد لازم:
طرز تهیه:
چای سیاه را دم کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس به اندازه ای شکر درون آن حل کنید، تا طعم شیرینی کمی قالب شود.
بعد از آن، چوب دارچین، برگ های ریحان، لیمو ترش و پرتقال را خورد کرده و به چای اضافه کنید. بگذارید بین 12 الی 24 ساعت درون یخچال بماند. بعد از مدت زمان سپری شده، مخلوط را از صافی بگذرانید و تفاله ها را از آن جدا کنید.
سپس آب گازدار را به آن بیافزاید و با چند تکه یخ، از خودتان پذیرایی کنید. نوش جان . . .
در قسمت پایانی این پست، می خواهیم یک نوشیدنی اصیل ایرانی را به شما معرفی کنیم، که حتما از طعم آن لذت کافی را خواهید برد.
3) شربت سکنجبین و خیار
شما می توانی این شربت را به صورت کاملا شیرین، و یا طعم ترش و شیرین، میل بفرمائید. البته ما برای فصل گرما، طعم ملس (ترش و شیرین) را به شما پیشنهاد می دهیم. مواد لازم:
طرز تهیه:
در ابتدا لیمو ترش را پوست می گیریم و فیله ها آن را جدا می کنیم و به همراه عرق نعناع درون پارچ مخلوط کن می ریزیم. دو الی سه دقیقه مواد را بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.
سپس خیار را با پوست به مخلوط به دست آماده اضافه می کنیم و دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم.
پس از مخلوط شدن، مواد شما آماده است، حالا می توانید بر اساس ذائقه خودتان به آن شربت سکنجبین (مخلوط آب و سکنجبین) اضافه کنید و پس از خنک شدن میل بفرمائید.