چگونه یک پیتزا پپرونی استثنایی بپزیم

 

اگر یکی از طرفداران طعم های تند و فلفلی هستید، در این پست با ما همراه باشید.



پیتزا پپرونی، یکی از انواع پیتزاهاست که اتفاقا بسیار پرطرفدار هم هست. دستور اصلی و خواستگاه این پیتزا به کشور ایتالیا برمی گردد، و علت نامگذاری این غذای خوشمزه، حضور یک نوع سوسیس به نام پپرونی است؛ که رنگ قرمز و طعم تندی دارد. و متشکل از گوشت، به همراه مخلوطی از چند نوع فلفل می باشد.

شکل و شمایل این پیتزا در هنگام سرو، زمانی به اصل آن شباهت دارد که، یک دایره با سطحی پوشیده شده از حلقه های سرخ آتشین، در پنیر سوخاری رنگ، غوطه ور باشد.


مواد لازم برای دو نفر

خمیر پیتزای آماده: یک بسته

سوسیس یا ژامبون پپرونی: 250 گرم

فلفل دلمه ای قرمز رنگ: یک عدد متوسط

گوجه: یک عدد متوسط

نمک و آویشن: به میزان دلخواه

روغن مایع: به مقدار نیاز

سس کچاب: یک قوطی (برای کل پخت و سرو)

پنیر پیتزا: 150 گرم


نکته 1: این پیتزا در اصل قارچ ندارد؛ اما اگر ذائقه تان می پسندد، دو یا سه عدد قارچ را اسلایس کرده و لابه لای سوسیس پپرونی بپاشید.

نکته 2: قبل از هر کاری ابتدا فر را گرم کنید؛ تا بعد از آماده سازی خمیر و چینش مواد، برای گرم کردن فر معطل نشوید. دمای فر را روی 180 درجه بگذارید.

نکته 3: کل مواد مصرفی و خمیر پیتزا، باید در دمای یکسان باشند.


نحوه آماده سازی

سینی فلزی فر را با روغن مایع کمی چرب می کنیم، تا خمیر دستی و یا آماده به آن نچسبد؛ تا هنگام جدا کردن پیتزا از سینی ظاهر آن بهم نریزد. سپس خمیری که داریم را، روی آن گذاشته و با دو الی سه قاشق غذاخوری سس کچاب، سطح خمیر را آغشته می کنیم؛ تا جایی که کل خمیر، با ضخامتی یکنواخت حدود سه میلیمتر، از سس پوشیده شود. حال، پنیر پیتزا را تماماً روی پیتزا پخش می کنیم.

سوسیس یا ژامبون پپرونی را به حالت افقی قرار داده و به طور یکنواخت، نازک و حلقه ای برش می زنیم.

گوجه فرنگی را نیز به حالت حلقه ای برش می زنیم، اما ماده ژلاتینی وسط آن را تخلیه می کنیم تا در حین پخت خمیر را خیس و آبدار نکند.

فلفل دلمه ای قرمز را نیز به صورت حلقه ای و یکنواخت، برش می دهیم و مغز هسته دار و سفید رنگش را تخلیه می کنیم.

در ادامه، به ترتیب ابتدا سوسیس پپرونی، سپس فلفل دلمه ای و در آخر گوجه فرنگی های حلقه شده را میچینیم. نمک و آویشن را روی مواد می پاشیم.

حال سینی را درون فر قرار داده و دما را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.

نکته: بعضی ها پنیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنند. نیمه اول را در همان ابتدا روی خمیر می پاشند و نیمه دیگر را نگه می دارند، تا در پایان چیدن مواد، روی آنها را بپوشانند.

نکته: برطبق سلیقه می توان، مواد مورد استفاده در پیتزا را به حالت نگینی هم برش داد.

نکته: از فلفل دلمه ای های رنگ های دیگر هم میتوان استفاده کرد. اما رنگ اصلی این پیتزا باید قرمز باشد.



مدت پخت

مدت پخت این پیتزا، 20 دقیقه است که پس از گذشت 15 دقیقه، هر چند دقیقه یک بار چک می کنیم، تا خمیر کاملا مغز پخت شده باشد و پنیر، حجم پیدا کرده و پف کند و روی آن قرمز شود.

نکته: اگر می خواهید گوشه های خمیر خشک نشود و نسوزد، قبل از گذاشتن خمیر در فر، مقداری آب به حاشیه خمیر اسپری کنید تا مرطوب گردد.

پس از بیرون آوردن پیتزا، آن را طبق سلیقه شش یا هشت برش بزنید و با سبزی معطر ریحان، تزئین کنید و به همراه سس کچاب و نوشیدنی مناسب، سرو کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.